Bu Blogda Ara

3 Şubat 2013 Pazar

Tan Sağtürk Akademi ile Bale Dersleri

Anneler çocukluklarında yapamadıkları şeyleri kendi çocukları olduğunda onların yapmalarını isterler. Dürüst olmak gerekirse benimde çocukluğumda çok isteyip, yapamadığım etkinliklerden biri baleydi. Özellikle balenin kişilerin fiziksel duruşlarında ve davranış yetkinliklerinde disiplin kazanmalarında önemli olduğunu düşünüyorum. Düzgün duran, düzgün yürüyen kişilere bunu nasıl yaptıklarını sorduğumda bir bale geçmişleri olduğu cevabını mutlaka aldımJ Duru 3,5 yaşına geldiğinde onun için bale kursu araştırdım ve bu hafta ile birlikte Tan Sağtürk Akademi’de 4.dersini tamamladı. Akademide en ufak yaş grubu 3,5 yaştan başlıyor. Balenin yanısıra dans dersleri de veriliyor.

Tan Sağtürk Akademi Altunizade Şubesi


Tan Sağtürk Akademi’nin Türkiye genelinde 19 şubesi bulunuyor. İstanbul Anadolu yakası için Altunizade, Çekmeköy Avrupa yakası için Teşvikiye,Göktürk, Yeşilyurt ve Bahçeşehir şubeleri. Baleye kayıt yaptırmadan önce seçtiğiniz şubede örnek derse katılabiliyorsunuz. Örnek ders ile beraber çocuğunuzun baleye ilgi duyup, duymayacağı konusunda da az çok fikir sahibi olabiliyorsunuz.  
Tan Sağtürk Akademi ile ilgili detaylı bilgiye http://tansagturkakademi.com/anasayfa.aspx web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder