Bu Blogda Ara

28 Haziran 2012 Perşembe

Sevdikleriniz için farklı bir hediye alternatifim var.

Sevdiklerimize hediye almak veya onlara sürpriz yapmak için hep düşünürüz “acaba bu sene doğum gününde ne alsam veya nasıl bir sürpriz yapsam diye”. Bir de sürpriz yapmayı düşündüğümüz kişiler yemek yemekten hoşlanıyorlarsa ve yemek yapmayı da seviyorlarsa size önereceğim süper bir hediye altnernatifi ISTANBUL CULINARY INSTITUTE.

Odakule yakınlarında ufak butik bir restoran olan ICI enstitünün kapıları 07:30 da açılıyor. 08:00 de mesaisi başlayan bizler için kahvaltı yapmak için oldukça ideal. Kahvaltı demişken benim için en ideal kahvaltı menüsü ise gözleme. Eğer ben kahvaltımda çeşit görmek istiyorum derseniz  kahvaltı tabağı önerilir. 07:30 da müşteriler ile beraber öğrenciler de geliyor. Hepsi aşçı önlüklerini giyiyor ve kısa sürekli yemek kursları için hazırlıklarına başlıyorlar. En son gittiğimde yemek kursları ile ilgili bilgi aldım. Aşağıda bazılarını sizlerle de paylaşıyorum.Hediye vermek için farklı bir alternatif olabilir.


 

ICI Enstitü Temmuz Ayı Programları


16-17-18-19-20 Temmuz 2012 /Türk Mutfağı Günleri- Eğitmen Şefi Pamela de Andria
1.gün-Zeytinyağlılar / Zeytinyağlı taze fasulye, Zeytinyağlı enginar, Zeytinyağlı yaprak sarma, İmam bayıldı (Günlük katılım 120 tl)
2.gün-Mezeler / Acılı ezme, çerkez tavuğu, mercimek köfte, haydari, fasulye piyası (Günlük katılım 120 tl)
3.gün-Börekler / Kabaklı,beyaz peynirli tepsi böreği, kıymalı çiğ börek, ıspanak ve lor peynirli gül böreği, paçanga böreği (Günlük katılım 120 tl)
4.gün- Köfteler / Pekmezli et yahnisi, islim kebabı, kadınbudu köfte, elbasan tava (Günlük katılım 130 tl)
5.gün- Tatlılar / Sakızlı muhallebi, irmik helvası, vişne soslu lor dolaması, şekerpare (Günlük katılım 120 tl)

Adres: Meşrutiyet Cad. No:59 Tepebaşı, 34437 Istanbul
Tel: 0212 251 22 14-15

www.istanbulculinary.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder